onsdag 4. februar 2009

La det snø!






Den 1. februar våkna jeg for første gang til et hvitt Aberystwyth. Det hadde kommet sånn ca 1 cm snø som hadde lagt seg på bakken. Denne begivenheten måtte selvfølgelig fotografes snarest før snøen forsvant. Begeistringen var om mulig enda større hos de 'innfødte' britene. Øya her stanser jo omtrent opp så fort snøen legger seg, og fører med seg totalt kaos som folk flest sikkert har sett/hørt på nyhetene de siste dagene. Heldigvis kom det mer snø utover kvelden igjen så jeg og ei av jentene jeg bor med fikk laget en snømann, eller snødverg er vel mer riktig.


For å gi hele bloginnlegget en dypere mening så kan kanskje den overveldene gleden over ørlite snø her i Wales sammenlignes med folk i fattigere deler av verdens glede over det lille de får av oss en gang i blant når vi putter noen kronestykker på ei bøsse f eks og hvor mye man kan gjøre ut av det. Det er ikke så mye som skal til for å spre litt glede og begeistring. Hvor mange nordmenn hadde f eks laget snømenn når snøen knapt dekker bakken det er da ikke nok til å få noe som helst ut av eller?
Vi brukte all snø i en radius av 5 diameter for å få laget denne lille karen.

3 kommentarer:

  1. Så gøy det virker i Wales! Misunner deg utenlands-studie. Er jeg heldig blir det på meg og til høsten. Bare liten kommentar til snømengden i snømannen der "all snø i en radius av 5 diameter" sier virkelig ingenting, men skjønner vel at du mener 5 meter

    SvarSlett
  2. små barn, store gleder! på gjennestad lager man snømann av 50% slafs og 50% gjørme forresten... Likte Snø-Frankenstein på bildet!!

    SvarSlett
  3. så gøy med snø. det er det her også :)

    SvarSlett